• Uit de kleedkamer: Jens Hulshof

  4 mrt 2020
 • In de rubriek ‘Uit de kleedkamer’ worden (jeugd)spelers van Nooit Gedacht geïnterviewd. In deze editie is het de beurt aan Jens Hulshof!

  Voetbalvragen

  · Hé Jens, goed dat je er bent. Laten we meteen beginnen! Hoe oud ben je?

  “13 jaar.”

  · In welk team voetbal je?

  “Ik voetbal in de C3 (JO15-3). Het is een gezellig team; het zijn allemaal vrienden van me. Onze trainers/coaches zijn Gerald de Poot en Ron Pennings.”

  · Hoe lang zit je al onder voetbal?

  “Ik voetbal al sinds de mini F’jes bij Nooit Gedacht. Dat is dus al best wel lang. Ik vind voetbal heel leuk, vooral omdat het team waar ik in speel zo gezellig is.”

  · Wat vind je het leukst aan voetbal?

  “Eigenlijk alles. Verdedigen, aanvallen, scoren; het is allemaal leuk om te doen. Meestal sta ik laatste man, maar toch scoor ik ook doelpunten. Laatst scoorde ik nog uit een corner. Maar ook bij partijtjes op de training scoor ik redelijk vaak. De laatste wedstrijden heb ik ook een aantal minuten op het middenveld gestaan. Dit vind ik leuk omdat ik dan bijna altijd in het spel betrokken ben.”

  · Wat is je mooiste herinnering aan voetballen bij Nooit Gedacht?

  “Dan denk ik dat ik een moment kies bij de E3. Ik weet eerlijk gezegd niet meer of het een droom was of een échte goal. De keeper trapte de bal uit en ik schoot de bal in één keer uit de lucht vanaf de middenlijn de goal in. Mijn vader zegt tegen me dat hij het ook gezien heeft, dus ik denk dat het een echte goal was!”

  · Wie is je favoriete voetballer?

  “Paulo Dybala en Kylian Mbappé zijn mijn favoriete voetballers. Ze hebben beide erg goede techniek en skills; dat vind ik super om naar te kijken.”

  · Welke speler van je team waardeer je als medespeler?

  “Ik vind het heel fijn om samen te spelen met Koen Krijnen. Ik heb eigenlijk altijd met hem samen centraal achterin gespeeld. Ik praat veel met hem waardoor we altijd goed opgesteld staan en de tegenstander het beste kunnen verdedigen. Toen ik op het middenveld stond, voetbalde ik veel samen met Stan en Ferran.”

  Algemene vragen

  · Wat zijn je andere hobby’s naast voetbal?

  “Ik vind het leuk om te gamen op de PlayStation 4. Ik doe dan meestal FIFA 20 samen met mijn broer. Verder vind ik het ook leuk om samen te spelen met mijn kleine broertje.”

  · Welk seizoen (lente/zomer/herfst/winter) vind je het leukste en waarom?

  “Ik vind de zomer het leukste; het is lekker warm en we hebben dan soms tropenrooster op school. Verder ga ik vaak zwemmen in de zomer en buiten flesvoetbal doen met vrienden.”

  · Als je in een toneelstuk zou spelen. Wat is jouw rol?

  “Ik heb liever geen grote rol in een toneelstuk! Ik zou het liefste het licht/geluid regelen.”

  · Als je nu alles zou mogen kiezen om te doen. Wat zou je dan doen?

  “Het liefst zou ik professioneel gaan voetballen, dat lijkt me echt heel vet. Ook lijkt het me mooi om een keer naar Curaçao of Canada te gaan. Ik heb gehoord van andere mensen dat dit mooie landen zijn.”

  · Van welke herinneringen word je blij?

  “Dat mijn broertje is geboren. Hij is nu 5 jaar en ik vind het heel leuk om met hem te spelen. We gaan vaak samen op de trampoline en gaan overpassen met een bal. Ik zou het heel leuk vinden om later voetbaltrainer van hem te worden.”