• Uitslagen en fotoverslag Biescamploop

  24 mei 2023
 • Ron van de Water en Carmen Megens winnen 27e  Biescamploop

  De weersvoorspellingen voor de 27e Biescamploop op vrijdag 12 mei 2023 waren goed. Alleen een flinke stortbui om half 7 gooide bijna roet in het eten. Het aantal deelnemers was hoger dan vorig jaar maar nog een stuk minder dan voor de corona. Met 160 lopers mogen wij spreken van een geslaagde activiteit van Nooit Gedacht.

  Onze sponsoren bedanken wij voor hun bijdrage aan deze 27e Biescamploop, te weten: Stichting Vrienden v.v Nooit Gedacht, Stukadoorbedrijf John van de Wouw, HAIR STATION A LA NINA, Drukkerij Perqa in Oss en Jumbo vd Sangen Geffen. Allemaal bedankt!

  Gelukkig konden we ook deze keer weer rekenen op de hulp van veel vrijwilligers, die zorgden voor het inschrijven, het posten onderweg,  het helpen aan de finish en allerlei klusjes die moesten gebeuren. Onze dank daarvoor! Ook AV Oss was weer aanwezig om aan de finish te jureren. Zij zorgden met hun computer ook voor de uitslagen in de diverse klassen. Dank daarvoor! Natuurlijk ook dank aan de Geffense afdeling van de EHBO, die gelukkig niet echt in actie hoefde te komen. Alle lopers en medewerkers kregen traditioneel weer een plastic tasje met diverse dingen. Ook het memoblokje van Perqa ontbrak niet. Bedankt.

  Bij de jeugd (38 deelnemers) werd er flink gerend om de ereplaatsen. Met aanmoedigingen van Tiny via de luidsprekers, werden de laatste meters afgelegd.
  Op de eerste plaats op de 1000 meter eindigde Finn Hanegraaf uit Oss in 3.43 minuten. Bij de meisjes won Annelin Talens uit Berghem in 4.06 minuten deze afstand. Op de eerste plaats op de 1750 meter eindigde Sam Nederkoorn uit Geffen in 6.39 minuten. Bij de meisjes won Amber de Wouw uit Geffen in 7.23 minuten deze afstand. De winnaars werden beloond met fraaie bekers en mochten allemaal op de foto. Die foto’s vind je hieronder terug. Voor alle jeugdlopers was er ook een oorkonde met hun naam en de gelopen tijd.

  Bij de heren op de 10 km was Ron van de Water de snelste met een tijd van 35.04 minuten. Bij de dames op de 10 km was Carmen Megens de snelste. met een tijd van 42.35 minuten. Bij de heren op de 5 km was Jip van Lent de snelste met een tijd van 16.24 minuten. Bij de dames op de 5 km was Sharon Schuurmans de snelste. met een tijd van 22.49 minuten.

  De prijsuitreiking is gehouden in een goed bezette kantine.  Nogmaals iedereen bedankt voor zijn/haar inbreng bij deze 27e Biescamploop en wellicht tot volgend jaar. 

  De Aktiviteitenkommissie van Nooit Gedacht.

  Bekijk hieronder het fotoverslag en alle uitslagen!

   

 • Uitslagen Biescamploop