• Wedstrijdverslag Den Dungen 1 – Nooit Gedacht 1 (via YouTube)

  27 nov 2021
 • Omdat er momenteel géén toeschouwers zijn toegestaan bij de voetbalwedstrijden kreeg Nooit Gedacht vanuit Den Dungen een link toegezonden zodat de trouwe supporters de wedstrijd via YouTube toch konden volgen: Den Dungen 1 - Nooit Gedacht 1 - YouTube  

  Dus thuis, lekker warm en voor de t.v. begon de wedstrijd na één minuut stilte in verband met een overlijden binnen Sportclub Den Dungen. Het eerste kansje van de wedstrijd was voor Den Dungen maar dit was een makkelijke prooi voor onze keeper. Den Dungen dat 4 – 4 – 2 speelde, trok zich terug op eigen veld en liet Nooit Gedacht het spel maken. Nooit Gedacht probeerde aan te vallen maar dat leidde in het eerste half uur niet tot grote kansen. In de 38e minuut werd Nooit Gedacht meer naar achteren gedwongen en nam Den Dungen het initiatief wat in de 39e minuut een corner voor Den Dungen opleverde. Uit deze corner werd de 1 – 0 binnengetikt. Vlak voor rust krijgt Nooit Gedacht nog een vrije trap die in de handen van de keeper terecht komt. Niet veel later volgt er nog een afstandsschot van Nooit Gedacht die door een speler van Den Dungen van richting veranderd wordt. De hieruit volgende corner wordt gered door de keeper van de thuisspelende club en derhalve wordt er gerust met een 1 – 0 stand.

  In de 2e helft heeft Nooit Gedacht één wissel doorgevoerd. Na ruimt 60 minuten voetbal breekt Nooit Gedacht uit wat wederom geen doelpunt oplevert. De daarop volgende grote kans voor Nooit Gedacht redt de keeper van Den Dungen met zijn voet. Hierna wisselt Nooit Gedacht voor de tweede keer deze middag. Dan is het opnieuw Den Dungen dat aandringt maar Luuk weet twee maal snel achter elkaar goed redding te brengen. In de 70e minuut is het toch Den Dungen dat, wederom uit een corner, de stand op 2 – 0 brengt door een kopbal. 

  In de 76e minuut wisselen Nooit Gedacht en Den Dungen beiden. Kort hierop krijgt Nooit Gedacht een vrije trap. Deze bal belandt in de muur. In de laatste minuten van de officiële speeltijd is het Nooit Gedacht dat aandringt maar een doelpunt zit er vandaag helaas niet in voor onze mannen. Het wordt namelijk nog vervelender als Den Dungen in blessuretijd de 3 – 0 maakt.

  Vandaag hebben we helaas een flets Nooit Gedacht gezien waarvan we weten dat ze veel beter kunnen! Op naar de volgende wedstrijd ook al hebben we op dit moment geen flauw idee wanneer dat zal zijn.  

  Vanuit Geffen dank aan Sport Club Den Dungen en dan met name, om de woorden van de verslaggever te gebruiken, aan de Zwarte Pieten boven op het dak van het clubgebouw die ons voorzien hebben van mooie live beelden thuis voor de buis, de leuke en af toe ludieke verslaggeving van deze wedstrijd. Complimenten!!