• Vrijwilliger aan het woord: Nick van der Heijden

    4 mrt 2020
  • In deze rubriek laten we regelmatig een vrijwilliger aan het woord. Dit keer zijn we in gesprek gegaan met Nick van der Heijden. Lees hieronder wat Nick zoal doet bij Nooit Gedacht.

    Mijn naam is Nick van der Heijden en ik ben 25 jaar oud. Momenteel ben ik trainer bij de JO19. Hiervoor heb ik de JO15 1 en JO13 1 getraind. In totaal ben ik nu 9 jaar trainer. Ook heb ik keeperstraining gegeven bij Nooit Gedacht aan keepers van de jeugdelftallen. Hier ben ik mee gestopt toen ik zelf niet meer kon keepen door een terugkomende blessure. Zelf ben ik helaas sinds dit jaar gestopt met voetbal in verband met te weinig tijd om te voetballen en training te geven.

    Ik ben dit jaar 20 jaar lid. Ik ben bij de fjes begonnen bij Nooit Gedacht en mezelf opgewerkt tot de A1 en uiteindelijk het eerste. Met ‘t eerste ben ik in mijn debuutjaar kampioen geworden. Dit is samen met het kampioenschap in de A1 het mooiste wat ik heb meegemaakt bij Nooit Gedacht als keeper. Als trainer heb ik nog geen kampioenschap mogen behalen maar wie weet wat de toekomst nog brengt.