• Vrijwilligersweekend/ bekendmaking Vrijwilliger van het jaar uitgesteld

  16 nov 2021
 • Helaas kan, door de nieuwe coronamaatregelen, het vrijwilligersweekend dat we gepland hadden op 20 en 21 november niet doorgaan op de manier zoals we graag willen. We verplaatsen het vrijwilligersweekend daarom naar weekend van 29 en 30 januari 2022. 

  De bedoeling is om dat weekend onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Zij zijn de ruggengraat van onze vereniging en bepalen het succes van onze vereniging. Natuurlijk zijn er afgelopen jaar weer een aantal vrijwilligers geweest die zich extra veel hebben ingezet voor Nooit Gedacht. Reden genoeg om de traditie ‘Vrijwilliger van het Jaar’ weer op te pakken.

  Jij bepaalt wie voor jou Vrijwilliger van het Jaar wordt. Via deze poll kan je je stem uitbrengen.

  Wie zijn de kandidaten?

  • Marielle vd Heuvel: kartrekker van de activiteiten, coördinator van de Meidenteams, materialen.
  • Wim van Herpen: Coördinator materialen, omroeper bij thuiswedstrijden, sponsorcommissie, vertegenwoordiger bestuur bij uitwedstrijden, walking voetbal.
  • Nico Gloudemans: sponsorcommissie, omroeper bij thuiswedstrijden, maandagmorgenploeg, vertegenwoordiger bestuur bij uitwedstrijden, walking voetbal.
  • Robbert Wagemans: coördinator jeugd, trainer en leider van de JO15-1 en NG3, dienstdraaier.

  Stemmen kan nog tot vrijdag 19 november. Daarna sluiten we de stemperiode. De uitslag van deze verkiezing laat nog even op zich wachten. De vrijwilliger van het jaar maken we bekend op de nieuwe datum, zaterdag 29 januari om 16.00 uur bij Nooit Gedacht.