• Vrijwilliger van het jaar: Nico Gloudemans!

  14 mei 2022
 • Dit weekend is het vrijwilligersweekend en zetten we onze vrijwillgers in het zonnetje. Vandaag om 16.00 vond ook de bekendmaking plaats van de vrijwilliger van het jaar. Eind vorig jaar maakten we vier genomineerden bekend en kon iedereen zijn stem uitbrengen. Voorzitter Mari Strik sprak vanmiddag kort alle vrijwilligers en in het bijzonder de genomineerden toe en bedankte iedereen voor zijn/haar inzet. De eer om de vrijwilliger van het jaar bekend te maken was aan Daniëlle Bissels, de vorige houder van deze eretitel. 

  NICO GLOUDEMANS is dit jaar uitgeroepen tot vrijwilliger van  het jaar voor zijn inzet voor de sponsorcommissie, lid maandagmorgenploeg, omroeper bij thuiswedstrijden en vertegenwoordiger van het bestuur bij wedstrijden van NG1. Nico van harte gefeliciteerd met deze welverdiende titel.

  De andere genomineerden waren:

  • Mariëlle van de Heuvel, kartrekker van de activiteitencommissie, coördinator van de meidenteams en actief bij de materialencommissie.
  • Wim van Herpen, coördinator van de materialencommissie, omroeper bij thuiswedstrijden, lid van de sponsorcommissie en vertegenwoordiger van het bestuur bij wedstrijden van NG1.
  • Robbert Wagemans, actief als coördinator jeugd, dienstdraaier en trainer en leider bij twee teams.

  Hartelijk bedankt voor ieders inzet. 

  Een club als Nooit Gedacht draait op het werk en inzet van vele vrijwilligers. En hoe meer mensen zich inzetten voor de club, hoe minder iedereen hoeft te doen, want SAMEN ZIJN WIJ NOOIT GEDACHT. 

  Bekijk hieronder het fotoverslag: