• Vrijwilliger van het Jaar

  Een vereniging als Nooit Gedacht is en blijft afhankelijk van de hulp van vele vrijwilligers. Gelukkig kan onze mooie club al jaren rekenen op de trouwe en enthousiaste hulp van veel fanatiekelingen, die hun vrije uurtjes graag spenderen op en rondom Sportpark de Biescamp. Uiteraard met als belangrijkste doel het de jeugd- en seniorenleden van Nooit Gedacht het zo goed mogelijk naar hun zin te maken.

  Nooit Gedacht zet ieder jaar graag één van deze vrijwilligers in het zonnetje. Dit met de uitverkiezing van de 'Nooit Gedacht Vrijwilliger van het Seizoen'. 

 • Daniëlle Bissels
  Tijdens het druk bezochte kampioenenbal van 2018 werd Danielle Bissels gehulidgd als Vrijwilliger van het jaar. Van de ruim 260 stemmen behaalde zij de meeste stemmen. D
  anielle organiseert al jaren het Meisjesschool voetbal. Danielle is één van de trekkers van het Eindejaarskamp. Ook de penaltybokaal wordt door Danielle georganiseerd. Bij vele activiteiten regelt Daniëlle het eten en drinken en de mooie bekers. Ook begeleid Danielle regelmatig de mascotte van de wedstrijd en is ze zaterdag en zondag langs de lijn te zien als supporter van haar zonen.

  Danniëlle, van harte gefeliciteerd.
  Je hebt de duim dik en dik verdiend!


  Een overzicht van alle 'Vrijwilligers van het Seizoen' tot nu toe: