• Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet!

  29 dec 2021
 • We zijn erg blij met de grote groep vrijwilligers waar we altijd een beroep op kunnen doen. Wist je dat deze groep uit ruim 200 mannen en vrouwen bestaat? Dat is best veel, maar we hebben ook altijd veel vrijwilligers nodig. Daar draait een club als Nooit Gedacht op. Samen zijn we Nooit Gedacht!

  Jammer genoeg is afgelopen jaar weer anders gelopen dan gedacht en zijn er activiteiten afgelast. Toch vinden we het belangrijk om dankjewel te zeggen tegen alle vrijwilligers die Nooit Gedacht een warm hart toedragen en klaar staan op de momenten dat we ze nodig hebben. Dat doen we door ze deze dagen een kleine attentie te bezorgen.

  We hopen dat we ook volgend jaar weer een beroep op onze vrijwilligers mogen doen. Mochten we iemand zijn vergeten, trek een van de bestuursleden aan de mouw en proberen we het alsnog op te lossen. 

  Volgend jaar organiseren we een vrijwilligersweekend. Dit staat nu gepland in het weekend van 29 en 30 januari. Maar dat is vanwege de coronamaatregelen nog even onder voorbehoud.

  En.. denk je nu al: ik heb wat tijd over en wil als vrijwilliger ook best wat doen voor Nooit Gedacht, meld je dan bij een van de bestuursleden.

  In ieder geval, namens ons allemaal, bedankt, een fijne jaarwisseling en een sportief en gezond 2022!

  Mari, Jos, Bart, Tiny, Toine, Rob, Niels, Ruud en Mirjam