• Vrouwen 1 wint van Fortuna 54

  27 sep 2021
 • Lees hier het wedstrijdverslag (van een niet neutrale toeschouwer) van de wedstrijd Nooit Gedacht VR 1 - Fortuna 54

  Kort samengevat leverde de wedstrijd een zwaarbevochten, terechte overwinning op voor onze dames. Ze wonnen met 3-2 van Fortuna 54, een taaie tegenstander, die fysiek en met hard spel de counter aardig beheerste.

  Fortuna schoot fanatiek uit de startblokken. Het leek even of de bezoeksters, direct bij aanvang, op voorsprong zouden komen, maar ze konden niet profiteren van een foutje in onze verdediging. Het antwoord van onze dames was krachtig. Marcha Hartogs wist een aanval prima af te ronden. En zo werd het 1-0!

  Het fanatieke spel van Fortuna werd beloond, waardoor de dames met 1-1 de kleedkamers opzochten. Voorafgaand werd een voorsprong van Nooit Gedacht wegens buitenspel helaas afgekeurd.

  De tweede helft startte met een feller Nooit Gedacht, helaas werden verschillende goede mogelijkheden niet benut. De dames van Fortuna verweerden zich kranig en wisten een mooie aanval netjes af te ronden; 1-2

  Dit leek even de einduitslag te gaan worden, ware het niet dat de net ingevallen Demi van Erp een corner netjes in de hoek wist te werken; 2-2.

  Fortuna startte een slot-offensief en wist zich bijna te belonen, maar ook dit doelpunt werd, wegens buitenspel afgekeurd. Hierdoor roken onze dames de kans om er eventueel een overwinning uit te slepen. Er boden zich prima mogelijkheden aan.  Marcha Hartogs wist opnieuw te scoren; 3-2!

  Een mooie overwinning van de eerste competitie-westrijd.  Op naar de volgende wedstrijd! 

  Bekijk hieronder een fotoverslag van de wedstrijd.