• Vuurwerkverbod bij Nooit Gedacht

  18 dec 2023
 • Conform het HANDBOEK COMPETITIEZAKEN AMATEURVOETBAL van de KNVB is het verboden om voor, tijdens en na de wedstrijd vuurwerk, fakkels en/of rookpotten af te steken. Dit geldt natuurlijk ook voor wedstrijden en trainingen van Nooit Gedacht.

  De laatste tijd krijgen we veel klachten van de buurtbewoners omdat hun huisdieren overstuur raken van het vuurwerk en ook hebben we een waarschuwing gekregen van de Omgevingsdienst. Een slecht imago in Geffen willen we als bestuur van Nooit Gedacht  absoluut niet.

  Daarom willen we de regels en sancties omtrent vuurwerk, fakkels en/of rookpotten flink aanscherpen op sportpark De Biescamp.

  We zullen alles in het werk stellen om te voorkomen dat er vuurwerk wordt afgestoken voor, tijdens en na de wedstrijden. Vuurwerk, fakkels en/of rookpotten worden ingenomen wanneer het bezit hiervan geconstateerd wordt. Wanneer vuurwerk in beslag wordt genomen kunnen de ouders van het desbetreffende lid deze ophalen in de bestuurskamer na de wedstrijd of training. Hierna zal het vuurwerk vernietigd worden.

  Wanneer geconstateerd wordt dat een lid fakkels en/of rookpotten afsteekt wordt het desbetreffende lid voor 1 maand geschorst voor alle activiteiten binnen Nooit Gedacht.

  Wanneer geconstateerd wordt dat een lid vuurwerk afsteekt wordt het desbetreffende lid voor de rest van het seizoen geschorst voor alle activiteiten binnen Nooit Gedacht.

  In beide gevallen worden de ouders direct ingelicht.

  In overleg met het bestuur van Nooit Gedacht mogen in mei sfeeracties na het behalen van een kampioenschap gehouden worden. Zo kunnen de buurtbewoners vooraf ingelicht worden.

  We gaan er van uit dat iedereen zich houdt aan bovenstaande regels zodat er geen sancties genomen dienen te worden. We hopen op de medewerking van iedereen die Nooit Gedacht een warm hart toedraagt.

  Het bestuur van Nooit Gedacht