• Wedstrijdverslag BMC 1 – Nooit Gedacht 1

  25 okt 2021
 • Zondag 24 oktober stond de uitwedstrijd tegen BMC op het programma en we hoopten dat de mannen van Nooit Gedacht zich konden revancheren na de nederlaag van vorige week.

  Onder een mooi najaarszonnetje werd er afgetrapt. En, net als vorige week, was ook vandaag de eerste kans van de wedstrijd voor Nooit Gedacht. Maar een snel doelpunt bleef uit. Het was weer even aftasten en nog niet meteen lukte alles goed bij de Geffenaren. Een paar kansjes over en weer maar daar bleef het dan ook bij. Uiteindelijk was het BMC dat in de 16e minuut, met een beetje gelluk, de 1 – 0 wist te scoren. Onze mannen gaven echter niet op een probeerden kansen te creëeren. Pas in de 34e minuut viel, eveneens met wat geluk, de gelijkmaker 1 -1 en dit was tevens de ruststand.

  De thee heeft waarschijnlijk goed geholpen want wat werd er fantastisch gecombineerd door Nooit Gedacht. De ene combinatie nog mooier dan de andere en dit resulteerde, in 17 minuten tijd, in maar liefst 4 fraaie doelpunten voor Nooit Gedacht en dus een meer dan terecht 1 – 5 voorsprong. BMC had niets meer te vertellen en kwam er, op een paar kleine tegenstootjes na, totaal niet meer uit. Nooit Gedacht heerste op alle fronten.

  Trainer Van der Linden paste een aantal wissels toe maar het spel bleef een genot om naar te kijken. In de 85e minuut was het invaller Levi Schuurmans die zijn invalbeurt bekroonde met een mooi doelpunt en daarmee de 1 – 6 aantekende op het scorebord.

  BMC kont er niets tegen inbrengen en moest vandaag zijn meerdere erkennen in Nooit Gedacht. Staf en spelers proficiat met de terechte en mooie overwinning jullie hebben de toeschouwers uit Geffen weten te vermaken. Op naar volgende week als de thuiswedstrijd tegen DVG op het programma staat. Hopelijk met wederom hetzelfde mooie spel zoals jullie vandaag hebben laten zien.