• Wedstrijdverslag DSC-Nooit Gedacht 1

21 mrt 2022
  • Nooit gedacht verspilt 2 punten in Kerkdriel.
    Na de 9-2 thuisoverwinning was Nooit Gedacht gewaarschuwd voor revanche. Scherp beginnen was de doelstelling maar binnen 15 seconden noteerden we al een kans voor DSC! Daarna kwam NG goed voor de goal van DSC en kreeg het twee goede kansen. Helaas geen goals. DSC werd feller en steeds meer de bovenliggende partij. Uiteindelijk werd het door slecht verdedigen aan de linkerzijde 1-0 voor DSC. Gelukkig bleef het hierbij tot aan de rust. Na de rust zagen we een heel ander Nooit Gedacht. Feller, scherper en gretiger. Dit resulteerde in kansen. Uiteindelijk een mooie aanval die Thijn Vos afronde. Nooit gedacht ging door en vijf minuten later een handsbal van DSC. Penalty, helaas miste Frank deze opgelegde kans op de voorsprong. Tien minuten later werd Bob onreglementair naar de grond gewerkt door de keeper. Rood. De toegekende vrije trap werd knap gered door de in de ploeg gekomen JO19 keeper van DSC. Hierna nog enkele kansen van NG. Helaas geen goals. De eindstand: 1-1. Er zat meer in, maar jhelaas vandaag geen drie punten voor ons eerste team.