• Wedstrijdverslag DSE Vrouwen 1 - Nooit Gedacht Vrouwen 1

  1 nov 2021
 • Vandaag stond de uitwedstrijd naar Etten-Leur tegen de vrouwen van DSE op het programma. Op dit moment een topper in de Hoofdklasse B omdat het de nummer 1 tegen de nummer 2 betrof. 

  In het begin was het voor beide ploegen aftasten waarbij DSE het probeerde via lange ballen naar voren. De eerste kans van de wedstrijd, in de 14e minuut, was voor Nooit Gedacht maar gescoord werd er niet. In de 25e minuut moest Nooit Gedacht helaas al een wissel gaan doorvoeren waarbij de fitte veteraan, Riske Langens, in het veld kwam. DSE had meer balbezit dan de vrouwen uit Geffen en wisten zich wat vaker op de helft van Nooit Gedacht te begeven.  Maar echte grote kansen bleven wederom uit. Op slag van rust zette DSE de verdediging van Nooit Gedacht flink onder druk wat hen in de 40e en 41e minuut twee grote kansen opleverden. Echter Eef wist haar doel schoon te houden en de rust werd bereikt met de bekende brilstand van 0 – 0. 

  In de tweede helft bleef DSE aandringen en hadden de vrouwen van Nooit Gedacht niet echt meer veel in te brengen. In de 53e minuut was het, helaas voor Nooit Gedacht, raak: 1 – 0. 

  Onze voetbalsters gaven niet op en bleven kei hard werken, maar in aanvallend opzicht werden er te weinig kansen gecreëerd . DSE ging op zoek naar meer goals en bleven, vaak, de lange bal naar voren hanteren. Maar ook dit leverde geen doelpunten op.

  In de 59e en 68e minuut wisselde Nooit Gedacht nog twee maal en kwamen Isa en Nikki in het veld. Nikki kreeg meteen nadat ze binnen de lijnen stond een grote kans om de gelijkmaker te scoren maar de bal belandde helaas in het zijnet. Na 90 minuten moest Nooit Gedacht zijn meerdere erkennen in DSE en bleven de 3 punten in Etten-Leur met een eindstand van 1 – 0.

  Jammer maar helaas, gevochten en gestreden, gehoopt op één punt maar het zat er vandaag gewoon niet in.