• Wedstrijdverslag DVG 1 – Nooit Gedacht 1

    5 apr 2022
  • Vandaag de uitwedstrijd in Liempde tegen het plaatselijke DVG. De kou maakt het er voor de toeschouwers niet prettiger op. Over de eerste helft kunnen we kort maar bondig zijn. DVG deed maar één ding en dat was verdedigen en zette het rond de 16 compleet vast. Ze hebben geen kans gecreëerd. Nooit Gedacht wist niet goed hoe hiermee om te gaan. Men was derhalve veelvuldig in balbezit maar ook dit leverde géén echte kansen op. De ruststand was dan ook 0 – 0.

    In de 2e helft stond het bij Nooit Gedacht beter en kwam men meer aan combineren en aanvallen toe. In de 54e minuut is het dan ook Nooit Gedacht dat op een 0 -1 voorsprong komt. Ze hadden daar zeer zeker ook het meeste recht op omdat ze wilden voetballen. Kort daarna had het zo maar 0 – 2 kunnen staan voor de voetballers uit Geffen. Het was Sam van Sluis die zijn bal via de binnenkant van de rechterpaal, naar de linkerpaal zag gaan en vervolgens niet over de achterlijn belandde maar weer terug het veld in kwam. Het enige dat DVG liet zien was continu de lange bal van achteruit spelen en hopen dat deze goed zou vallen.

    In de 72e minuut wisselt Nooit Gedacht voor de eerste keer deze middag. In de 74e minuut weet DVG te scoren doordat Nooit Gedacht balverlies lijdt: 1 – 1.

    Vanaf de 79e minuut moet DVG met tien man verder spelen omdat er een speler zijn 2e gele kaart van deze middag krijgt. Nooit Gedacht probeert, met één man meer in het veld, nog wel maar een tweede doelpunt wordt er niet meer gescoord. Voor Nooit Gedacht zijn de druiven zuur omdat ze wel wilden en, op basis van de tweede helft, ook meer hadden verdiend. De spelers van DVG waren blij met één punt maar was, op basis van hetgeen ze hebben laten zien, niet echt verdiend.