• Wedstrijdverslag FC Schadewijk 1 – Nooit Gedacht 1

  8 nov 2021
 • De mannen mochten vandaag uit naar het altijd lastige FC Schadewijk. Na één minuut stilte in acht te hebben genomen in verband met het overlijden van een medewerkster van de kantine van FC Schadewijk, kon de wedstrijd beginnen.

  In de eerste helft had Nooit Gedacht het meeste balbezit en ook het betere van het spel.  Dit leidde alleen niet tot grote kansen. Af en toe kon FC Schadewijk uit komen maar hun aanvallers konden geen vuist maken tegen de verdediging van Nooit Gedacht die gewoon goed stond. De aanvallers bleven het wel proberen maar de rust werd ingegaan met een 0 – 0 stand.  

  In de tweede helft kwam Nooit Gedacht al vlug op een terechte 0 – 1 voorsprong. Bob wist, middels een mooie individuele actie, de bal vanaf de achterlijn heel mooi in de lange hoek binnen te tikken. Een knap doelpunt! Opnieuw was het Nooit Gedacht met het meeste balbezit alléén nu met het verschil dat er beter gecombineerd  wat uiteindelijk ook in de score tot uitdrukking werd gebracht door een doelpunt vanaf ongeveer 18 meter, een lekkere schuiver die de 0 -2 betekende.

  In de slotminuten viel er ook nog een derde goal voor Nooit Gedacht: een mooie combinatie die met een doelpunt werd afgerond. Al met al een terechte overwinning voor de mannen van trainer Van der Linden tegen een tegenstander van formaat: 0 -3.

  Volgende week zondag kunnen de mannen even genieten van een rustdag om vervolgens op donderdagavond 18-11-2021 om 20.00 uur aan te treden in de 3e ronde van het bekertoernooi tegen eersteklasser HVCH.