• Wedstrijdverslag NG 1- FC Schadewijk 1

  29 mrt 2022
 • Vandaag traden de heren van Nooit Gedacht 1 thuis aan tegen FC Schadewijk. FC Schadewijk, dat in de afgelopen periode een zeer goede reeks neer heeft gezet, blijft altijd een lastige en niet te onderschatten tegenstander.

  Voor aanvang van de wedstrijd wordt er één minuut stilte in acht genomen vanwege het overlijden van erelid Tonnie Oppers, die bijna 50 jaar vrijwilligerswerk heeft verricht bij Nooit Gedacht.

  Het eerst kwartier was voor de bezoekers uit Oss. En waar het FC Schadewijk niet lukte om de bal achter de keeper te krijgen slaat Nooit Gedacht in de 15e minuut, in de persoon van Van Iersel kei hard toe: 1 – 0. Hierna krijgt Nooit Gedacht steeds meer overwicht maar wordt de score helaas nog niet uitgebouwd. Na een minuut of 6 extra tijd in de eerste helft wordt derhalve een ruststand bereikt van 1 – 0.

  In de rust heeft Nooit Gedacht gewisseld en betreden de spelers weer vol strijdlust het veld. Dit leidt in de 48e minuut tot een afstandsschot welke op de lat beland. Niet veel later weet Nooit Gedacht de stand alsnog op 2 – 0 te brengen.
  In de 56e minuut een hele mooie combinatie van de Geffenaren waarbij de keeper van FC Schadewijk een hele mooie redding verricht. In de 64e minuut volgt een schot uit de tweede lijn wat maar net overgaat. Nooit Gedacht wordt sterker en FC Schadewijk weet daar niet heel erg veel tegenover te zetten. In de 68e minuut straft Nooit Gedacht een fout in de verdediging bij FC Schadewijk feilloos af: 3 – 0.

  Het geloof bij de Ossenaren ebt weg en de supporters van FC Schadewijk vrezen een grotere nederlaag voor hun club.
  Nooit Gedacht ruikt dat er nog meer in zit en weet in de 82e minuut via een afstandsschot, de stand op 4 – 0 te brengen. FC Schadewijk zet nog even aan op het einde van de wedstrijd maar een doelpunt blijft uit.

  Een zeer terecht en verdiende overwinning van Nooit Gedacht en op naar de volgende wedstrijd!