• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht 1 – Avanti 1

15 mei 2022
  • Donderdagavond 12 mei werd er een complete competitieronde gespeeld. Nooit Gedacht trad aan tegen het Schijndelse Avanti.

Voor dat alle toeschouwers waren gearriveerd op het sportpark in Geffen stond de formatie van trainer Van der Linden, binnen 5 minuten, al met 0 – 2 achter. Een foutje van de keeper en de verdediging werd door Avanti genadeloos afgestraft.

Het ontbrak bij Nooit Gedacht met name in de zorgvuldigheid van de eindpass. Men probeerde nog wel te voetballen in de eerste helft maar echt grote kansen kreeg Nooit Gedacht niet. In de 39e minuut wisselde trainer Van der Linden al voor de eerste keer.

De ruststand was daarom ook 0 – 2.

In de tweede helft kwamen Geffense voetballers scherper en feller uit de kleedkamer. In de 49e kwam het eerste gevaarlijke schot van de wedstrijd van Hendriks waar de keeper van Avanti nooit redding had kunnen brengen maar waarbij hij hulp kreeg van de onderkant lat en een doelpunt helaas uitbleef voor Nooit Gedacht. Nooit Gedacht probeert het nog wel en speelt ook beter maar tot echte grote kansen komen onze voetballers niet. Vervolgens wordt er aan de zijde van Nooit Gedacht nog twee maal gewisseld.
    In de 84 minuut een fraaie uithaal van Bijveld maar ook hij ziet zijn schot, tot grote ergernis, op de lat uit een spatten.

De eindstand blijft op 0 – 2 staan en de frustratie is af te lezen op de gezichten van onze spelers als zij het veld verlaten.

Een wedstrijd wat eigenlijk nooit een wedstrijd is geworden en die binnen 5 minuten al, in het nadeel van Nooit Gedacht, was beslist.

Op naar as zondag als Nooit Gedacht, opnieuw in een thuiswedstrijd, aantreed tegen het lastige Alem.