• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht 1 – B.M.C. 1

  12 apr 2022
 • Het verslag van deze wedstrijd is wat korter dan normaal. Dit heeft te maken met feit dat de schrijver van dit verslag de 1e helft heeft gemist in verband met de terugreis vanuit Oldenzaal naar Geffen :-) 

  Nooit Gedacht behaalde in de eerste helft een hoog niveau, er werd goed combinatie voetbal gespeeld wat leidde tot een ruststand van 2 – 0 door doelpunten van Michael en Thijn (penalty).

  In het begin van de tweede helft zet B.M.C. goed druk en daardoor komt Nooit Gedacht niet toe aan hetzelfde niveau als in de eerste helft. In de 59e minuut wisselt Nooit Gedacht voor het eerst deze middag. In de minuten die daarop volgen zijn er wat kleine kansen voor beide teams die, vooralsnog, geen doelpunten opleveren.
  In de 66e minuut wisselt Nooit Gedacht opnieuw en kort daarna wordt er een staflid van B.M.C. vermanend toegesproken door de scheidsrechter van deze middag.
  Hierna kan een speler van Nooit Gedacht één op één doorlopen naar de keeper van B.M.C. echter wordt er door B.M.C. goed verdedigt en kan deze aanval in de kiem worden gesmoord. In de 69e minuut wordt het geklungel in de verdediging van B.M.C. niet afgestraft door Nooit Gedacht. In de 71e minuut vindt de laatste wissel van deze middag maken en is het Jari van Herpen die zijn rentree maakt. Direct nadat hij in het veld staat krijgt hij meteen een grote kans om te scoren maar ook nu weet de keeper van B.M.C. redding te brengen. Dan is het toch Nooit Gedacht dat weet te scoren in de persoon van Bob. Er wordt goed gecombineerd en de aanval wordt perfect uitgespeeld.
  In het laatste kwartier van de wedstrijd laat Nooit Gedacht niet veel meer zien en weet B.M.C. in de 86e minuut en in blessuretijd de stand, voor hen, wat draaglijker te maken: 3 – 2.

  Een wedstrijd met twee gezicht die Nooit Gedacht uiteindelijk winnend én terecht over de streep weet te trekken!