• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht 1 – Den Dungen 1

  26 apr 2022
 • Afgelopen zondag stond ook voor onze mannen een belangrijke wedstrijd op het programma en zijn drie punten ook zeer welkom omdat ze dan Den Dungen, voor dit moment, even van zich afschudden.

  De eerste helft was een helft waarin Nooit Gedacht het niet erg makkelijk had. Den Dungen zakte ver terug. Nooit Gedacht kreeg daardoor weinig ruimte en kon maar moeilijk kansen creëren. Den Dungen probeerde ook wel aan te zetten en kreeg enkele kleine kansjes die voor de Geffense keeper geen problemen opleverden. Derhalve werd er met 0 – 0 gerust.

  In de tweede helft werd de wedstrijd wat aantrekkelijker om te zien. Beide teams gingen wat meer voetballen en kregen daar ook de ruimte voor. Waarschijnlijk hadden de trainers van weerszijden enkele aanpassingen gedaan tijdens de rust?

  Uiteindelijk was het Den Dungen dat de score in de 64e minuut wist te openen: 0 – 1. Hierna moest Nooit Gedacht wel gaan komen en het antwoorde volgde als snel. In de 70e minuut was het invaller Schuurmans die de 1 – 1 wist te maken.
  Vervolgens krijgen beide teams nog kansen om de winnende te maken en is Den Dungen nog het dichtst bij de overwinning maar doelpunten blijven uit.

  De eindstand wordt op 1 – 1 bepaald. Een stand die volgens mij, gezien het spelbeeld, wel terecht was.

  Op naar volgende week zondag waar de mannen uit Geffen op bezoek gaan bij het Osse RKSV Margiet. Een wedstrijd die altijd garant staat voor spanning, goed voetbal en twee ploegen die beiden voor de overwinning willen gaan.