• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht 1 – Den Dungen 1

  17 okt 2022
 • Vandaag werd de 2e thuiswedstrijd van deze competitie gespeeld en wel tegen het altijd lastige Den Dungen. Vorig seizoen werd hier twee maal van verloren dus onze voetballers wisten dat ze aan de bak moesten. In een mooi najaarszonnetje werd er afgetrapt en is het Den Dungen dat in de 2e minuut van de wedstrijd een grote kans krijgt maar keeper Bijveld weet redding te brengen.

  Vervolgens is het in de 11e minuut een schot van Nooit Gedacht dat vanuit een corner in de linker bovenhoek lijkt te verdwijnen, echter deze kaatst via de paal/lat uit de goal en wordt vervolgens van dichtbij binnen getikt. Het doelpunt wordt echter, op aangeven van de grensrechter van Den Dungen, afgekeurd. Nooit Gedacht laat de koppen niet hangen maar blijft aanvallen wat in de 15e minuut resulteerde in de, op dat moment, terechte 1 – 0 door een doelpunt van Tim. Ook na dit doelpunt blijven de Geffenaren de wedstrijd dicteren wat resulteert in een drietal grote kansen voor Nooit Gedacht maar doelpunten vallen er helaas niet. Vlak voor rust is het Den Dungen dat nog een vrije trap mag nemen maar wederom staat de keeper van Nooit Gedacht op de juiste plek en wordt de kleedkamer opgezocht met een 1 – 0 ruststand.

  Na rust komt Den Dungen wat sterker uit de kleedkamer en krijgen ze wat meer grip op de wedstrijd. Dat resulteert in een paar kleine kansen. Ook Nooit Gedacht blijft het proberen maar grote kansen blijven uit. En daar waar Nooit Gedacht wellicht voor rust de wedstrijd al had kunnen beslissen is het Den Dungen dat in de 69e minuut, via een afstandsschot, de gelijkmaker scoort: 1 – 1.

  De scheidsrechter heeft in deze fase van de wedstrijd zijn handen vol en deelt menig gele kaart uit aan spelers van Den Dungen. Het spel wordt er van beide zijden niet beter op maar beide teams blijven spelen voor de overwinning. Via een mooie combinatie van Nooit Gedacht is het Wouter Bijveld die een bal speelt op Ken Bissels. Laatstgenoemde vangt deze bal uit de lucht op met zijn borst en schiet van afstand fantastisch raak: 2 – 1. Gezien het spelbeeld is de overwinning verdiend maar laat Den Dungen wederom zien dat het een moeilijk bespeelbaar team is dat de strijd nooit opgeeft. Beide teams hebben nu 6 punten uit 4 wedstrijden. 

  Staf en spelers proficiat met deze overwinning en op naar de volgende wedstrijd welke plaatsvindt op zondag 30-10-2022 tegen Vorstenbossche Boys.