• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht 1 – DSC 1

  21 nov 2021
 • Na een vrij weekend stond vandaag de thuiswedstrijd tegen DSC 1 op het programma, helaas zonder toeschouwers.

  Nadat het beginsignaal van de scheidsrechter had geklonken was het in de 4e minuut DSC dat de eerste grote kans van de wedstrijd kreeg en de bal ging maar rakelings naast.
  Kort daarna was het Nooit Gedacht dat zijn eerste kans van de wedstrijd kreeg maar uiteindelijk bleek dit buitenspel te zijn. Nooit Gedacht blijft hoog druk zetten. Een middenvelder van Nooit Gedacht onderschept de bal keurig en speelt de bal op een medespeler af maar dit levert helaas niets op.

  In de 9e minuut is het Van Herpen die, middels een omhaal, goed verdedigend werk levert en hiermee een kans voor DSC onschadelijk maakt.

  Langzaam maar zeker wordt Nooit Gedacht wat beter en dit levert in de 12e minuut de 1-0 op.
  In de 14e minuut maakt DSC de gelijkmaker maar deze wordt, terecht, afgekeurd wegens buitenspel.
  Nooit Gedacht wordt steeds dreigender en DSC kan daar niet veel tegenover stellen wat in de 25e minuut resultaat in het tweede doelpunt van deze middag: 2-0.

  In de 31e minuut slaat het noodlot voor DSC toe als hun verdediger deze middag voor de tweede keer geel ziet en dus met rood het veld moet verlaten. Niet veel later ziet DSC ook nog een speler geblesseerd het veld verlaten en treedt er bij de ploeg uit Kerkdriel onrust op.

  Nog voor de rust weet Nooit Gedacht uit te lopen naar 4-0 door een fraaie kopbal en een afstandsschot. Dit is ook de ruststand.

  Na de rust gaat het snel als Nooit Gedacht middels een aantal mooie combinaties en een hele mooie actie van Perry uitloopt naar 6-0.

  De wedstrijd lijkt gespeeld maar DSC geeft niet op en krijgt in de 56e minuut een goede kans om de marge te verkleinen. Het is echter aan doelman Bijveld te danken dat dit niet gebeurd.

  In de 57e minuut komen er twee verse krachten in het veld voor Nooit Gedacht en kort daarna scoort Nooit Gedacht, middels wederom fraai combinatie voetbal, de zevende van de middag, wat tevens een hattrick betekent voor Van Iersel.

  In de 62e minuut opnieuw twee wissels aan de zijde van de Geffenaren. Direct na deze wissel straft Nooit Gedacht, heel erg goed, een grote fout van DSC in de verdediging af en tekent de 8-0 aan.

  Nooit Gedacht gaat door wat ook nog leidt tot 9-0. En daar waar de mannen hopen op het tiende doelpunt is het DSC dat, tweemaal, snel het net weet te vinden en de stand op een wat draaglijkere 9-2 brengt. Het eerste doelpunt van DSC ontstaat uit een vrije trap die door het muurtje van richting wordt veranderd en de keeper kansloos laat.
  Het tweede doelpunt van DSC wordt gemaakt door goed voetbal van de mannen uit Kerkdriel.

  Zo kabbelt de wedstrijd naar het einde toe en blijft het tiende doelpunt, helaas, uit.

  Al met al een meer dan terechte overwinning voor de spelers van Nooit Gedacht die zich nu op kunnen gaan maken voor de bekerwedstrijd tegen HVCH welke op dinsdag 23 november as wordt gespeeld op sportpark De Biescamp.

  Staf en spelers proficiat en alvast ontzettend veel succes voor de bekerwedstrijd!!!