• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht 1 – Margriet 1

  20 feb 2022
 • Na een lange Corona/winterstop begonnen de mannen van Nooit Gedacht vandaag aan hun eerste wedstrijd van het jaar 2022. In verband met de hevige regenval werd er uitgeweken naar het kunstgrasveld.

  Vandaag werd de derby tegen het altijd lastige RKSV Margriet uit Oss gespeeld. Het puntenverschil tussen beide teams bij aanvang van de wedstrijd was 4 punten in het voordeel van Nooit Gedacht. Beide teams was er dus veel aan gelegen om 3 punten te pakken. De weergoden waren de teams niet gunstig gezind maar om 14.30 uur klonk het beginsignaal op Sportpark De Biescamp. Waar het normaliter vaak aftasten is tussen beide ploegen liet Margriet meteen zien dat ze met niets minder dan een overwinning genoegen namen: in de 3e minuut opende zij de score door een fraaie kopbal die achter keeper Bijveld belandde.

  Nooit Gedacht stelde er in de 5e minuut meteen een tegen aanval tegenover maar de doelpoging, die helaas naast ging, werd afgefloten wegens buitenspel. Vervolgens blijft het spel wat op en neer gaan waarbij Margriet wel wat meer de overhand had maar tot direct grote kansen leidde dit, gelukkig, niet. In de 35e minuut is het Bob die een kans krijgt maar een doelpunt voor Nooit Gedacht blijft vooralsnog uit. Niet veel later wordt er op het middenveld van Nooit Gedacht balverlies geleden en is Margriet dicht bij hum tweede doelpunt van de middag maar onze keeper verricht een knappe redding! Uiteindelijke is het op slag van rust Margriet dat uit een vrije trap wederom weet te scoren en gaan beide teams rusten met een 0 – 2 tussenstand.

  Ook bij aanvang van de tweede helft valt de regen nog steeds met bakken uit de hemel en is het wederom Margriet dat het heft in handen neemt en in de 50e minuut  een kans niet tot doelpunt weet te verzilveren. Margriet is net een tikkeltje sneller, feller en slimmer dan de spelers van Nooit Gedacht en door kleine overtredingen halen ze de Geffenaren uit het spel.

  In de 53 minuut gaat trainer Van der Linden twee spelers wisselen en bij deze wissels blijft het ook deze middag. In de 56e minuut scoort Margriet, door een fout van Nooit Gedacht, zelf de 0 – 3. Daarmee is de wedstrijd gespeeld.

  Er worden, aan weerszijden, wat pittigere overtredingen gemaakt en dit komt te wedstrijd alles behalve ten goede. Nooit Gedacht probeert aan te vallen maar het lukt vandaag gewoonweg niet. Echte grote kansen worden er helaas dan ook niet gecreëerd. Margriet probeert het nog met een paar afstandsschoten maar ook voor hen blijven meer doelpunten uit. De scheidsrechter besluit dan ook om in de 90e minuut géén extra tijd bij te trekken waardoor Nooit Gedacht hun eerste wedstrijd in 2022 met een 0 – 3 nederlaag afsluit. De competitie is nog lang en de kaarten zijn alles behalve gespeeld.

  Voor as donderdag, 24 februari, staat er een gehele speelronde op het programma in de 3e klasse C. Nooit Gedacht mag zich op gaan maken voor  wedstrijd uit in Schijndel tegen het lastige Avanti ’31, dat momenteel de eerste plaats bezet. De wedstrijd start om 19.30 uur. We hopen uiteraard op veel toeschouwers die de spelers komen aanmoedigen. Wie weet kan er voor een stunt worden gezorgd.

  Uiteraard via deze weg: ontzettend veel succes en knallen!