• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht 1 - SBC

  14 nov 2022
 • Zondag 13 november stond de thuiswedstrijd tegen SBC uit Son & Breugel op het programma. Na de nederlaag van vorige week waren onze spelers natuurlijk gebrand om deze wedstrijd te winnen.  Bij een overwinning zouden er goede zaken gedaan worden op de standenlijst.

  Onder mooie zonnige omstandigheden werd in er in Geffen afgetrapt en al na 23 seconden had de Bob de openingstreffer kunnen scoren ware het niet dat de keeper van SBC redding wist te brengen.  Dit zou het begin zijn van een mooie en goede eerste helft van Nooit Gedacht. Er werden meerdere kansen gecreëerd door spelers van Nooit Gedacht: een afstandsschot van Rick wat maar net naast ging. Een schot van Tim dat op de paal terecht kwam en een mooie solo actie van wederom Bob waarbij de keeper van SBO opnieuw redding wist te brengen.

  In de 25e minuut leek SBC de score te openen ware het niet dat de scheidsrechter dit doelpunt wegens buitenspel afkeurde. Uiteindelijk is het dan toch Bob die in de 30e minuut de 1 – 0 weet te scoren en daarmee Nooit Gedacht op een terechte voorsprong weet te zetten. In de 32e minuut weet de keeper van SBC een vrije trap van Nooit Gedacht met zijn voeten onschadelijk te maken. SBC kon er in de eerste helft maar weinig tegenover zetten. De voetballers ging derhalve de kleedkamer op zoeken met een 1 – 0 ruststand.

  In de 2e helft gaat Nooit Gedacht door waar ze in de eerste helft mee gestopt waren: goed voetbal maar wederom worden de kansen helaas niet benut. In de 53e minuut kan Bob een fout in de verdediging van SBC helaas niet afstraffen en weet één op één met de keeper niet zijn tweede doelpunt van deze middag te scoren. Waar de stand in het laatste kwartier van de wedstrijd al zeker op 3 – 0 voor de ploeg uit Geffen had moeten staan kantelt de wedstrijd in de 73e minuut als de scheidsrechter een penalty toekent aan SBC. De bal kan niet net meer door Luuk worden tegengehouden en dus wordt het 1 – 1. Vijf minuten later is het opnieuw SBC dat, tegen de verhoudingen in, op een 1 – 2 voorsprong komt te staan. Dit doelpunt komt Nooit Gedacht niet meer te boven en dus wordt er vandaag, helaas, opnieuw verloren. De druiven zijn zuur voor de formatie van trainer Van der Linden en een overwinning doch minimaal een gelijkspel was meer dan verdiend geweest.

  Deze week met z’n allen maar weer scherp gaan trainen zodat we volgende week zondag klaar zijn voor de uitwedstrijd tegen DSC in Kerkdriel en hopelijk 3 punten mee naar Geffen kunnen nemen.