• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht 1- SCG’18

  1 jun 2022
 • Een wedstrijd tussen de middenmoters, die vooral in het teken stond van afscheid nemen van Michael van den Heuvel, want het zou namelijk vandaag zijn laatste thuiswedstrijd zijn, na ca 300 officiële wedstrijden in 13 seizoenen bij Nooit Gedacht1. Hij stopt met actief voetbal bij het eerste van Nooit Gedacht en doet een stapje terug. Als pupil van de week, maakte zijn zoontje Milan zijn opwachting om de aftrap te verzorgen.

  Onder redelijke weersomstandigheden  kwam Nooit Gedacht goed uit de startblokken, werden er diverse kansen gecreëerd, maar werd het net helaas niet gevonden. Totdat in de 29e minuut wel gescoord werd, maar jammer genoeg werd de goal afgekeurd wegens buitenspel. Ook vanwege het goede keeperswerk van de tegenstander, kwam Nooit Gedacht moeilijk tot scoren. Doordat de scheidsrechter best veel door liet spelen, bleef het een aantrekkelijke wedstrijd. Net voor rust wist Sam van der Sluis te scoren voor Nooit Gedacht, na goed voorbereidend werk van Bob van Iersel, 1-0. Dit was dan ook de ruststand. 

  Na de rust bleef Nooit Gedacht aandringen en lieten ze het betere spel zien. Na een goede aanval, werd de bal van de lijn  gehaald, waardoor een 2-0 uit bleef. Nooit Gedacht bleef aandringen. De 2-0 viel alsnog na een voorzet die netjes werd binnengekopt door Ken Bissels. Ook nadat er een tweetal wissels aan beide kanten plaats vonden, bleef Nooit Gedacht aandringen. De 3-0 viel, nadat Frank van Herpen een bal strak de 16  inspeelde en door niemand werd getoucheerd en hierdoor binnenrolde. In de eindfase kreeg Nooit Gedacht een vrije trap, die helaas net niet binnenging. Jammer want dat zou voor Michael een mooie bekroning zijn geweest. De eindstand bleef 3-0.

  Een terechte overwinning van de Geffenaren.

  Man of the match was uiteraard Michael van den Heuvel, die vervolgens, in het bijzijn van vrienden en familie, keurig werd toegesproken en diverse presentjes in ontvangst mocht nemen, zowel van zijn team als van de club. Met fakkels en vuurwerk kreeg hij zijn uitgeleide.

  Tot slot zorgde Michael zelf nog voor de grootste verrassing en vuurwerk: Nadat ie een woordje had gericht naar het publiek en omstanders, ging hij op zijn knieën en deed hij een aanzoek tot zijn vriendin Alice. Een fantastische gebeurtenis die een onuitwisbare indruk heeft gegeven en velen bij zal blijven.