• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht 1 – Vorstenbossche Boys 1

  31 okt 2022
 • Na een weekje rust stond vandaag de wedstrijd tegen promovendus Vorstenbossche Boys op het programma. Onder leiding van de heer Timmers uit Berghem was de eerste grote kans van de wedstrijd voor de gasten uit Vorstenbosch, echter bleek dit buitenspel te zijn. Vervolgens was het Nooit Gedacht dat het heft in handen nam. In de 7e minuut werd de 1 -0 gescoord door Bob van Iersel. Hij bleef rustig en ijzig kalm oog in oog met de keeper van Vorstenbossche Boys.

  Na dit doelpunt liep het allemaal niet meer zo vlotjes bij Nooit Gedacht en was het de tegenstander die in de 17e minuut van de wedstrijd uitbrak. Deze aanval kon nog door John onschadelijk worden gemaakt en leverde een corner voor Vorstenbossche Boys op. Nadat de corner was genomen volgde er een uitbraak van Nooit Gedacht het schot dat volgde ging hoog over.

  In de 19e minuut wist Vorstenbossche Boys, na mooi combinatie voetbal de gelijkmaker te scoren en de stand dus op 1 – 1 te brengen. Dan krijgen beide teams kansen om te scoren maar de keepers weten doelpunten te voorkomen en derhalve wordt er gerust met een 1 – 1 stand.

  Bij aanvang van de 2e helft heeft Nooit Gedacht zijn eerste wissel toegepast. Wederom enkele kleine kansjes over en weer die géén gevaar vormen en ook niet tot doelpunten leiden. In de 52e minuut gaat een schot van Nooit Gedacht maar net voorlangs. Dan lijken de gasten uit Vorstenbosch in de 61e minuut op voorsprong te komen ware het niet dat Daan van Schijndel de bal voor de doellijn weet te redden. Kort daarna is het keeper Bijveld die Vorstenbossche Boys géén doelpunt gunt en 2 goede reddingen verricht.

  En waar de tegenstander niet weet te scoren is het in de 65e minuut raak voor Nooit Gedacht door een doelpunt van Perry van Herpen die de bal binnen weet te tikken.

  Vorstenbossche Boys geeft de moed niet op en blijft het proberen. Hierdoor ontstaan er wat kansen voor Nooit Gedacht. Ver in blessuretijd lijkt Tim Bissels de score uit te breiden en daar waar iedereen het doelpunt al telde gaat de bal alsnog via de keeper en twee maal de paal niet over de doellijn en wordt de eindstand bepaald op 2 – 1.

  Het was geen echt hoogstaande wedstrijd vanuit Nooit Gedacht gezien maar de 3 punten zijn binnen. Een compliment voor de ploeg uit Vorstenbosch die bleef knokken en voor een gelijkspel bleef gaan.

  Op naar volgende week als er in Oss wordt afgetrapt tegen RKVS Margiet. Staf en spelers van Nooit Gedacht alvast heel erg veel succes!!