• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht 1 – Zwaluw VFC 1

    18 okt 2021
  • Voor Nooit Gedacht kant was dit geen beste wedstrijd. Toch was de eerste grote kans van de wedstrijd wel voor Nooit Gedacht, echter een doelpunt bleef uit. Vervolgens was het spel van beide kanten niet zo heel erg goed met veel verkeerde passes aan weerszijden. Toch wist Zwaluw VFC in de 22e minuut een doelpunt te maken. Dit gaf de spelers uit Vught vleugels en niet lang daarna viel ook al de 0 – 2. Dit waren doelpunten die, een Nooit Gedacht in goede doen, normaal niet tegen zou krijgen.  Met deze stand werd de rust bereikt. 

    In de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld van Nooit Gedacht te zien. De spelers zaten gewoon niet in de wedstrijd. Duels werden verloren, de zijkanten werden te weinig benut en ook werd er vaak de lange bal naar voren gezocht. Dat neemt niet weg dat Zwaluw VFC gewoon goed voetbal liet zien, er boven op zat en weinig tot geen kansen weggaf, wat uiteindelijk resulteerde in een terecht 0 – 3 voorsprong. 

    Al met al een verdiende overwinning voor Zwaluw VFC. 

    Wat dan wel goed is om te zien zijn de spelers die balend en teleurgesteld de kleedkamer opzoeken. Dit zegt dan toch weer iets over de mentaliteit van de spelers. Koppie omhoog allemaal en de komende week goed gaan trainen zodat we zondag in Berlicum tegen BMC  een overwinning meenemen.