• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht vrouwen 1 – Bavel vrouwen 1

  28 nov 2021
 • Nadat onze vrouwen twee weken geleden in de bekerwedstrijd met 2 – 5 verloren van Bavel was het vandaag tijd voor revanche. 
  Jos Verstegen en Edwin Hendriks namen de honneurs van trainer Janssen waar.

  In de 3e minuut van de wedstrijd kreeg Bavel twee grote kansen door fouten in onze verdediging. Gelukkig werden deze niet benut. Vervolgens kwam Nooit Gedacht wat beter in het spel en dwong, snel achter elkaar, 2 corners af, waaruit helaas niet gescoord werd. Opnieuw krijgt Bavel een grote kans maar, door goed uitkomen van Eef waarbij ze in botsing kwam met een aanvalster van Bavel, werd het doel niet getroffen. Gelukkig bleven beide speelsters ongedeerd.

  Het spel gaat op en neer waarbij beide teams kleine kansjes krijgen. In de 35e minuut een hele mooie uitbraak van Nooit Gedacht. Anniek bedient Margarita met een hele mooie pass en één op één met de keepster van Bavel weet Margarita helaas niet te scoren door heel erg goed keeperswerk. Uit deze redding krijgt Lincy nog een kansje maar vooralsnog blijft het 0 -0 en gaan we met deze stand de rust in.

  In de 2e helt heeft Nooit Gedacht gewisseld. De eerste kans is voor de bezoekers maar Eef weet opnieuw goed redding te brengen. In de 60e minuut is het dan eindelijk raak voor Nooit Gedacht: Bavel dat druk wil gaan zetten verliest de bal op het middenveld. Michelle geeft een hele mooie pass op Margarita en nu blijft ze rustig en weet ze de keepster van Bavel te verschalken: 1 – 0 wat op dat moment terecht is.

  In de 67e minuut is Nooit Gedacht opnieuw gevaarlijk maar wederom blijkt de keepster van Bavel een sta-in-de weg te zijn. Het laatste kwartier van de wedstrijd is aangebroken en Bavel zet meer druk naar voren en het lijkt of er wat angst sluipt in het spel van onze vrouwen. Een vrije trap van Bavel wordt door een speelster van Nooit Gedacht op de lat gekopt. In de 84e minuut wisselt Nooit Gedacht nog een keer en komt Isa er in voor Lincy. 

  Nadat de scheidsrechter nog enkele minuten blessuretijd heeft bijgeteld fluit hij af en weten de vrouwen van Nooit Gedacht, na 4 verliespartijen op rij, te winnen van Bavel en daarmee 3 belangrijke punten binnen te halen.  

  Vandaag, sinds een aantal weken, een team gezien dat weer lekker en verzorgd aan het voetballen was. Waar het plezier vanaf straalde en de blijheid, na de overwinning, op het veld en in de kleedkamer duidelijk zicht- en hoorbaar was. 

  Staf en speelsters proficiat met deze overwinning en nu maar afwachten wanneer de volgende wedstrijd gespeeld gaat worden.