• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht Vrouwen 1 – FC Berghuizen Vrouwen 1

    8 nov 2021
  • Zondag traden de vrouwen van Nooit Gedacht aan tegen de vrouwen van FC Berghuizen. Helaas kon de trainer ook deze week niet over een compleet fitte selectie beschikken. De wedstrijd begon, en waar het in het begin nog even aftasten was, namen de bezoeksters al snel het heft in handen wat in de 15e minuut resulteerde in een 0 – 1 voorsprong door een afstandsschot. De vrouwen van Nooit Gedacht kwamen daarna toch wat beter in het spel en probeerde via combinaties de aanval te zoeken. In de 32e minuut leverde dat een levensgrote kans op voor Margeritha maar haar schot werd gered door de keepster. Ook FC Berghuizen zette voor de rust niet meer echt aan en derhalve werd er gerust met een 0 – 1 achterstand.

    In de 2e helft liet Nooit Gedacht zich wat veel terugvallen en was het met name FC Berghuizen dat de aanval zocht. In de 60e minuut dachten de bezoekers hun tweede doelpunt van de middag te scoren maar de paal bracht redding. Kort daarop vond er een wissel plaats bij Nooit Gedacht. De ingevallen Isa wist enkele minuten later de spanning in de wedstrijd terug te brengen door de gelijkmaker keurig binnen te schieten 1 – 1.

    Even later was het Eef die knap redding bracht op een afstandsschot van FC Berghuizen. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te steven. Door, helaas twee persoonlijke fouten, die FC Berghuizen genadeloos afstrafte, eindigde deze wedstrijd  in een 1 – 3 nederlaag voor onze vrouwen.

    Volgende week hopen we op een beter resultaat als de vrouwen in de 3e ronde van het bekertoernooi aantreden tegen de Vrouwen van Bavel. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 14-11-2021 om 12.00 uur op Sportpark De Biescamp. Ik zou zeggen: kom allemaal onze vrouw aanmoedigen want onze support kunnen ze goed gebruiken!