• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht vrouwen 1 - ST SV Someren/NWC vrouwen 1

  11 okt 2021
 • Vandaag de derde wedstrijd van het seizoen en wel tegen de vrouwen van Someren/NWC. 

  Voor de trainer van Someren/NVW, Rik Hoeben, wel een heel bijzondere wedstrijd. Terug naar zijn club in Geffen waar hij vele jaren de trainer van vrouwen 2 is geweest.

  Het was Nooit Gedacht dat als beste aan de wedstrijd begon en wat kansen creeërde, maar wel op moesten blijven letten want de vrouwen van Someren/NWC kwamen af en toe gevaarlijk uit. Uiteindelijk kwam Nooit Gedacht op een terechte 1 - 0 voorsprong. Echter drong Someren/NWC wat meer aan wat resulteerde in de 1 - 1. Nooit Gedacht maakte voor de rust nog het tweede doelpunt zodat de ruststand 2 - 1 was.


  Na de rust wat wissels aan de zijde van Nooit Gedacht en je zag dat dat in het begin wel even wennen was. Uiteindelijk was het Sanne van Roosmalen die met een prachtig afstandsschot van wel 30 meter de stand op 3 - 1 bracht. 

  Someren/NWC probeerde het nog wel met afstandsschoten maar die leverden helaas niet het beoogde resultaat op. De eindstand werd uiteindelijk 5 - 1 voor de thuisclub en dat was absoluut terecht.

  Na 3 wedstrijden staan de vrouwen van onze club, ongslagen, bovenaan in de Hoofdklasse. 

  Klasse prestatie dames ga zo door en op naar volgende week zondag. Dan wordt er gespeeld in en tegen RKSV Nunen, een niet te onderschatten tegenstander.