• Wedstrijdverslag Nooit Gedacht Vrouwen 1 – Witkampers Vrouwen 1

  19 apr 2022
 • Afgelopen zondag stond de belangrijke wedstrijd tegen de vrouwen van Witkampers op het programma. Deze wedstrijd kon een aantal weken geleden helaas niet doorgaan in verband met covid-19 aan de zijde van onze tegenstander.

  Er moesten vandaag 3 punten worden behaald dus onze vrouwen wisten wat ze moesten doen.

  Nooit Gedacht begon lekker fel aan de wedstrijd. Het eerste kwartier hadden de gasten uit Laren (GLD) helemaal niets in te brengen. Nooit Gedacht had het heft in handen en via een aantal fraaie combinaties waren de schoten op doel helaas niet goed genoeg om de keeper van Witkampers angst aan te jagen.

  In de 19e minuut was daar eindelijk de openingsgoal voor Nooit Gedacht. Via een fraai afstandsschot was het Margaritha die de meer dan terechte 1 – 0 op het scorebord zette.
  Twee minuten later stelde Witkampers er middels een vrije trap, die van richting werd veranderd, wat tegenover maar de bal belandde in de handen van Eef.

  Vervolgens is het opnieuw Nooit Gedacht dat aandringt: Sanne V speelt de bal op Marcha, zij schiet op goal en het is Angela die in de bal in de 32e minuut weet binnen te tikken daarmee de score op 2 – 0 brengt.
  In de 38e minuut de eerste goede combinatie van Witkampers maar het schot wat hierop volgt verschalkt Eef niet.

  Vlak voor rust weet Nooit Gedacht het derde doelpunt van deze wedstrijd te maken. Uit een corner van Sanne weet Angela de stand op 3 – 0 te brengen en dat is dan ook tevens de ruststand.

  In de 2e helft is het Nooit Gedacht dat aftrapt en via Janne direct een grote kans krijgt. Zij ziet haar schot net overgaan.
  Het is Nooit Gedacht dat heerst en het spel bepaalt en Witkampers weet er weinig tot niets meer tegen in te brengen. In de 60e minuut maakt Angela, op aangeven van Margaritha, haar hattrick compleet en zet de stand op 4 – 0.

  Ondertussen wisselt Nooit Gedacht: Nikki eruit en Lincy erin.

  In de 66e minuut kan Witkampers bijna een doelpunt maken maar is het Eef die haar eigen fout goed herstelt en hiermee een doelpunt voorkomt.

  Vervolgens de tweede wissel bij Nooit Gedacht: Mascha eruit en Demi erin.

  Nooit Gedacht is heer en meester vandaag en als de speelsters nog wat scherper waren geweest had de voorsprong al veel groter kunnen zijn.

  In de 83e minuut denkt de keepster van Witkampers dat de scheidsrechter heeft gefloten voor buitenspel, wat niet het geval was. Ze trapt de bal naar voren met idee dat ze een vrije trap krijgen. Echter is het Angela die goed oplet en de keepster met een fraai afstandsschot, van een meter of 30, weet te omzeilen en hiermee de eindstand van 5 – 0 op het bord zet.

  Een meer dan terechte overwinning van onze vrouwen die hiermee de belangrijke 3 punten weten binnen te halen. Staf en speelsters proficiat en op naar zondag 24 april als Buitenveldert naar Geffen komt. Ook deze wedstrijd dient gewonnen te worden. Maar voor nu eerst genieten van deze overwinning.

  Staf en speelsters willen Bert Duijs, die namens de Vrienden van Nooit Gedacht een aantal consumptiebonnen overhandigt, bedanken voor dit gebaar én voor zijn aanwezigheid tijdens de wedstrijd van vandaag.