• Wedstrijdverslag RKSV Nuenen Vrouwen 1 – Nooit Gedacht Vrouwen 1

    18 okt 2021
  • Voor Nooit Gedacht was het helaas niet de beste wedstrijd. Misschien dat we te veel onder de indruk waren van de 3 jubilarissen met elk 150 wedstrijden voor RKSV Nuenen.

    Eigenlijk was de warming-up al gezapig en deze lijn hebben we doorgetrokken naar de wedstrijd. De tegenstander was stukken feller en scherper en troefden ons op vele fronten af. Na een minuut of 20 verspeelden we de bal en rolde deze via een rommelige situatie binnen. Met een 1 – 0 achterstand gingen we dus ook de kleedkamer in.
    De peptalk in de rust had niet geholpen want we gingen op dezelfde voet verder. Eerlijkheidshalve dien ik wel te zeggen dat ook de tegenstander weinig tot geen kansen creëerde. Het spel speelde zich voornamelijk af op het middenveld. In de 75e minuut hebben we de formatie omgegooid naar 3-4-3 en hebben we de tegenstander steeds meer onder druk kunnen zetten. Echter de grote kansen ontbraken. In de 92e minuut forceerden we uiteindelijk nog een hoekschop welk hard voor werd gegeven door Michelle, terug gelegd werd door Angela en knap binnengeschoten door Demi.

    Kort hierop volgde het eindsignaal. Al met al een verdiend punt voor het harde werken want dat compliment wil ik de dames wel geven. Nu weer de blik naar voren richten en keihard trainen zodat we zaterdag in de bekerwedstrijd de tegenstander het vuur aan de schenen kunnen leggen.