• Wedstrijdverslag SCG '18 - Nooit Gedacht 1

11 okt 2021
  • De derde wedstrijd van het seizoen werd gespeeld in Sint Michielsgestel tegen het plaatselijke SCG '18.
    Beide teams hadden hun twee voorgaande wedstrijden gewonnen en de beide keepers hadden nog geen doelpunt geïncasseerd.

De wedstrijd begon en het was Nooit Gedacht dat het spel maakte, het meeste balbezit had en een aantal mooie aanvallen wist op te zetten. Helaas bleef een doelpunt uit. Dan komt die oude voetbalwet weer naar voren: maak jij ze niet dan doet de tegenstander dat wel. En zo verging het Nooit Gedacht. In de 25e minuut was het SCG '18 dat via een counter de 1 - 0 scoorde.

Dit doelpunt kwam effe binnen bij de spelers maar ze wisten zich toch weer snel te herpakken en gingen opnieuw op zoek naar een doelpunt. Voor de rust lukte dit helaas niet meer en werd de kleedkamer opgezocht met een 1 - 0 achterstand.

Na de pauze begon Nooit Gedacht weer waar ze in de eerste helft mee gestopt waren. Rustig de bal rond spelen, en kansen creëren wat in de 64e minuut resulteerde in de meer dan terechte gelijkmaker 1 - 1.

SCG '18 liet zich niet uit het veld slaan en kreeg ook een aantal kansen maar beide keepers wisten de aanvallen te pareren.

Toch was het Nooit Gedacht dat het meeste recht had op een tweede doelpunt. Men bleef rustig en verzorgd voetballen en liet zich niet uit het veld slaan door schoten die op de lat en paal eindigden bij de keeper van SCG '18.

In de 87e minuut viel dan eindelijk de 1 - 2 voor Nooit Gedacht en kregen de Geffenaren loon naar werken. Wat niemand had gehoopt gebeurde diep in blessure tijd alsnog: SCG '18 kreeg een penalty en deze kans lieten ze uiteraard niet onbenut en zo eindige de wedstrijd in 2 - 2.

Nooit Gedacht had absoluut meer verdiend vandaag maar moest genoegen nemen met één punt. SCG '18 was uiteraard meer dan tevreden met één punt.

Op donderdag 14 oktober as voetballen de heren van Nooit Gedacht thuis tegen Berghem Sport. Het betreft hier een bekerwedstrijd in de 2e ronde.