• Wedstrijdverslag Zwaluw VFC 1 – Nooit Gedacht 1

  25 mei 2022
 • De eerste helft helaas gemist maar Nooit Gedacht is de rust in gegaan met een 1 – 2 voorsprong. Het eerste doelpunt van deze dag werd gescoord door Zwaluw VFC uit een penalty. Echter nog voor de rust was Nooit Gedacht tweemaal dodelijk effectief en wist de stand op 1 – 2 te brengen.

  De tweede helft begint en de eerste kans is voor de thuisclub echter de keeper van Nooit Gedacht weet redding te brengen. Het spel gaat op en neer en beide teams krijgen wat kansen maar er wordt, vooralsnog, niet gescoord.

  In de 61e minuut wisselt Zwaluw VFC 3 spelers en ook Nooit Gedacht brengt een verse kracht in.

  Vrij kort na de wissels is het Zwaluw dat de gelijkmaker scoort: 2 – 2. De wedstrijd kabbelt voort en waar iedereen gaat denken dat de hiervoor vermelde score ook de eindstand zou worden, heeft het mis. In de 92e minuut weet Zwaluw VFC te scoren. Echter dit doelpunt wordt wegens buitenspel afgekeurd.

  Het eindsignaal van de scheidsrechter bleef uit. Dus werd er diep in blessuretijd doorgespeeld en was het Zwaluw VFC dat meer aan ging dringen en Nooit Gedacht wat in de verdrukking wist te brengen. En wat geen enkele supporter van Nooit Gedacht hoopte gebeurde: een speler van Nooit Gedacht maakt een onnodige overtreding en er volgt een vrije trap voor de thuisclub. Deze vrije trap gaat over alles en iedereen heen, inclusief de keeper. Hiermee eindigt de wedstrijd in 3 – 2.

  Waar, in mijn ogen een gelijkspel meer terecht geweest was, was het de thuisclub dat een klein feestje vierde na deze overwinning.

  Op naar volgende week zondag waar om 14.30 uur in Geffen zal worden afgetrapt tegen SCG’18.