• Weekend van de Vrijwilliger: 14 en 15 mei

  5 apr 2022
 • UITNODIGING voor het Weekend van de Vrijwilliger: 14 en 15 mei

  Ach kun jij misschien even helpen? Heb jij volgende week wat tijd over? Dit zijn zomaar wat vragen die misschien ook aan jou wel eens gesteld zijn. En voor je het goed en wel in de gaten hebt, is het zover. Je bent ‘vrijwilliger’! Bestuur van Nooit Gedacht wil alle vrijwilligers graag bedanken. Dit doen we in het weekend van 14 en 15 mei. Beide middagen is er muziek. Zaterdag zorgt DJ WouT voor de muzikale omlijstinig en zondag zorgt DJ Stan voor de sfeer.

  Ben jij actief als vrijwilliger?
  Of je nu één keer hebt geholpen bij een activiteit of als leider iedere week actief bent, dat maakt niet uit. Alle vrijwilligers zijn welkom voor een kop koffie en iets lekkers. We hebben hiervoor enkele momenten  gepland:

  Zaterdag 14 mei 10.00 uur
  Zaterdag 14 mei 12.00 uur
  Zaterdag 14 mei 14.00 uur
  Zondag 15 mei 12.00 uur

  Vrijwilliger van het Jaar
  Zaterdag 14 mei maken we rond 16.00 uur de Vrijwilliger van het jaar bekend. Ook hiervoor nodigen we iedereen van harte uit om bij aanwezig te zijn.

  Samen zijn we Nooit Gedacht
  Of jij je nu dagelijks, wekelijks of af en toe inzet voor Nooit Gedacht, dat maakt niets uit. Wij zijn als bestuur Nooit Gedacht ontzettend blij met jouw inzet. Want zonder jullie inzet zijn we nergens. Dan ziet het park er niet netjes uit, zijn er geen trainingen en geen activiteiten. Dit zijn maar een paar voorbeelden van taken die vrijwilligers invullen. Nooit Gedacht draait op inzet van vrijwilligers. En vrijwilligers hebben we nooit genoeg. Sterker nog, we zien dat het steeds moeilijker is om mensen te vinden voor sommige taken. En dat is jammer! In het weekend van 14 en 15 mei zetten we onze vrijwilligers graag in het zonnetje. Dit weekend is ook de start van een campagne om nieuwe vrijwilligers te vinden.  Want: Samen zijn we Nooit Gedacht!