• Wie wordt vrijwilliger van het jaar?

  5 mei 2022
 • Het weekend van 14 en 15 mei staat in het teken van vrijwilligers. Alle vrijwilligers hebben hiervoor een uitnodigingsmail via sportlink ontvangen. Heb je geen mail ontvangen, de uitnodiging zit ook als bijlage bij dit bericht. Kom vooral even langs!
  Op zaterdag 14 mei vindt ook om 16.00 uur de bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar plaats. Al eind vorig jaar kon iedereen zijn stem uitbrengen op een van de vier genomineerde vrijwilligers. De stemmen zijn geteld, en dus is het de hoogste tijd voor de bekendmaking.

  Genomineerden vrijwilliger van het jaar
  We sommen de genomineerden nog even voor je op:

  • Wordt het Mariëlle van de Heuvel die onder andere als kartrekker van de activiteitencommissie zorgt dat alle activiteiten op rolletjes lopen en coördinator is van de meidenteams en bij de materialencommissie zit?
  • Of wordt het Wim van Herpen? Wim is onder andere coördinator van de materialencommissie, omroeper bij thuiswedstrijden en lid van de sponsorcommissie. En hij vertegenwoordigt het bestuur tijdens de wedstrijden van NG1.
  • Misschien zijn de meeste stemmen naar Nico Gloudemans gegaan? Ook Nico zit in de sponsorcommissie, is daarnaast onder andere omroeper bij thuiswedstrijden en lid van de maandagmorgenploeg. Ook Nico vertegenwoordigt het bestuur tijdens de wedstrijden van NG1.
  • Of heeft Robbert Wagemans deze keer de meeste stemmen gekregen. Robbert is onder andere actief als coördinator jeugd, dienstdraaier en trainer en leider bij twee teams.   

  Mis het niet!
  Ben jij ook benieuwd wie deze welverdiende eretitel ontvangt? Zorg dan dat je in ieder geval zaterdag 14 mei om 16.00 uur aanwezig bent bij de bekendmaking. Zodat we ook hier laten zien dat we samen onze verenging dragen, want SAMEN ZIJN WE NOOIT GEDACHT,

  Ennuh.. het is sowieso gezellig dat weekend, want in het vrijwilligersweekend zetten we onze vrijwilligers in het zonnetje en is er op zaterdag en zondag een DJ aanwezig.

   

 • Uitnodiging vrijwilligers vrijwilligersweekend