• Winnende team herfstactiviteit bekend!

  26 okt 2023
 • Beste Nooit Gedachters,


  Dankzij de grote opkomst van de teams hebben we ook dit jaar weer een leuke vossenjacht gehad tijdens de herfstactiviteit van Nooit gedacht. Vele Vossen heb goed hun best gedaan om onherkenbaar te verspreiden in het dorp. Nogmaals dank daarvoor.

  Naast het zoeken van de Vossen hebben we ook een vragenlijst toegevoegd zodat je extra punten kon halen voor de overwinning. Want er stond dit jaar iets op het spel!
  De winnaar met de meeste punten heeft namelijk een frietje in de kantine gewonnen voor het hele team. Iets later dan de bedoeling was hebben we dan toch de uitslag binnen……

  Het was heel erg spannend en de volgende 5 teams, JO7-2 / JO9-2 / JO10-2 / JO11-1 / JO8-2 hadden allemaal hetzelfde aantal punten van 32 gehaald, heel goed gedaan!! Die hadden alles Vossen geraden en bijna alle vragen goed beantwoord.
  We hadden dit al een beetje voorzien en daarom ook de open vraag over het totaal aantal leden binnen Nooit gedacht. Het team dat het dichtste bij dit aantal zat heeft uiteindelijk gewonnen!

  Het winnende team dit jaar van de Vossenjacht 2023 is geworden: JO7-2 !!!
  Van harte gefeliciteerd en lekker smullen na de wedstrijd van jullie prijs.

  Iedereen nogmaals hartstikke bedankt voor de deelname en tot volgend jaar.

  Groetjes de Herfstcommissie.

  p.s. Voor volgend jaar zijn wij nog steeds op zoek naar hulp voor de organisatie van dit evenement. We zitten 2 a 3 keer een uurtje bij elkaar om wat dingen te regelen en op de avond zelf de gehele avond. Aanmelden kan bij Michael van den Heuvel of Danielle Bissels.

   

  Hieronder zie je enkele foto's van de avond!